Om os

May Britt Skounsø
Direktør
E-mail
Mobil +45 5380 6677
Skype mbskounso
Linked In

Mennesker, udvikling og work smarter – i den rækkefølge – har altid været min store passion. Derfor besluttede jeg mig for, at det er det, mit arbejdsliv også skal handle om.
Min uddannelsesmæssige baggrund kommer fra: Hotellederuddannelsen, Vækstakademiker, HRM, Salgspsykologi og Enneagrammet. Denne viden har jeg aktivt anvendt på Comwell hotellerne, som selvstændig med Ad Zenith/Trippus Danmark og hos People Test Systems. I min ansættelse hos People Test Systems blev jeg certificeret i alle deres analyser, som jeg arbejdede intenst med ude hos kunderne ifm. vurdering, jobmatch, udvikling og teamoptimering.

Jeg har altid været meget udviklingsmotiveret og udstyret med et stort entreprenør-gen, der elsker at få ting til at lykkes! Mest trives jeg med at se, at andre lykkes! Det kan være, når jeg skaber gnist og succes ved karriererådgivning, når jeg matcher den rigtige kandidat til jobbet, og når jeg som samarbejdspartner kan bidrage med, at kunderne når deres mål. At arbejde med det, der netop er min store passion, det giver mig så uendelig meget mere mod på at fortsætte!

Min store passion er at give mennesker større indsigt i sig selv og derved flytte dem til at blive lykkeligere mennesker, der skaber resultater for dem selv og for virksomheden.
For mig er det meget simpelt: Det er medarbejderne/lederne, der skaber resultaterne. Er trivslen og energien væk – performer vi ikke, og resultaterne udebliver. Kombinationen af virksomhedsforståelse og menneskelig indsigt er det, jeg sætter i spil. Jeg glædes, når jeg mærker energien og drivet forøges i den enkelte eller teamet og, når resultaterne efterfølgende kommer.

Identitet

E’et symboliserer en trappe/trin i udviklingen/”progress”, men er her også anvendt som stiliseret symbol. "Trinene" er placeret oppe i højre hjørne af X og Y aksen som et symbol på, hvor vi er på vej hen.

Typografien til Progress-HR er moderne og med en rund skrift. Typografien er også rundet. O’erne er cirkulære, da vi arbejder med mennesker.

Farven orange er kendt som en varm farve, der vækker begejstring, spreder vibrationer og virker opløftende. Den tilfører følgende positive energier: Balance, opmuntring, varme, entusiasme, standhaftighed, mod, tillid, venlighed, munterhed, spænding, energi, tilpasningsevne, stimulation, attraktion, glade energiske dage og ambitioner, som alle er egenskaber som vi sætter meget højt hos Progress-HR.

Lederindsigt, kandidatvurdering eller teamoptimering?

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kontakt